Software Applicatie Ontwikkeling

Automatiseer uw bedrijfsprocessen..

Als gegoten

Een applicatie aangepast aan uw bedrijfsprocessen zoeken is vaak een moeilijke opgave. De meeste applicaties zijn namelijk branche gericht ontwikkeld waardoor deze niet perfect aansluiten op uw behoeften.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van een "simpele" maatwerk bedrijfsapplicatie. Mocht maatwerk niet noodzakelijk zijn en een bestaande applicatie aansluit zullen onze specialisten dit aangeven. Graag hulp gewenst bij het kiezen van een pakket? Klik hier voor meer info over Pakketselectie.

Gebruiksvriendelijk

Onze applicaties zijn Webbased, hierdoor zijn ze vanaf ieder apparaat toegankelijk (PC, Tablet, Smartphone). Ook onderweg is het gebruiken van de applicatie dus mogelijk.

De gebruiksvriendelijke interface wijkt niet af van de hedendaagse bekende applicaties. Uw medewerkers zullen dus niet verrast worden door de lay-out.

Microsoft Excel

Wordt er binnen uw organisatie hevig gebruik gemaakt van Microsoft Excel? Maak uw Excel formulieren nog inzichtelijker door deze in een Applicatie te verwerken. We koppelen gemakkelijk meerdere "Sheets" aan elkaar in een strak overzicht.

Ingevoerde data versturen naar uw klanten? Exporteer eenvoudig de data naar een Excel bestand. Of verwerk de ingevoerde data in een dashboard. Daarnaast is het importeren van bestaande Excel documenten ook mogelijk!

Een aantal voorbeelden..

Schroom je niet!

Telefoon & WhatsApp

+31 165 571 450

E-Mail

info@ict-service.nl