Camera bewaking

Draadloze bewakingscamera’s.

Camera’s door middel van een kabel op een centrale recorder aansluiten is verleden tijd. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de WIFI dekking binnen uw bedrijf/woning.

Onze draadloze camera’s werken namelijk met Bascom POWER-technologie. Dit betekent dat de beelden niet door de lucht (via WIFI) of via de kabel verstuurd worden maar over uw bestaande stroomnetwerk. Dit resulteert in een gegarandeerde verbinding met daarbij de hoogst mogelijke beeldkwaliteit, zonder kabels!

Beheer vanaf uw computer

Door de software kunt u het camerasysteem beheren via elke computer vanaf elke locatie. U hoeft hiervoor dus niet lokaal aanwezig te zijn. Bekijk opgenomen beelden terug of kijk live mee met de camera’s. Ook kunt u de opgenomen beelden vanaf hier downloaden.

De software is gratis beschikbaar voor zowel MacOS als Windows.

Kijk mee via uw smartphone

Door de mobiele applicatie kunt u ook uw camera’s bekijken als u er niet bent. Zo kunt u bijvoorbeeld Push-meldingen ontvangen als er beweging is gezien. Daarnaast bekijkt u ook de livebeelden via de app. Tenslotte kunt u opgenomen beelden terugkijken.

De applicatie is zowel voor IOS als Android gratis beschikbaar.

Bewakingscamera’s

U heeft keuze uit verschillende bewakingscamera’s. Wilt u bijvoorbeeld uw magazijn bewaken, dan kunt u gaan voor de onopvallende Dome-camera. Of u gaat voor de flexibele Bullet-camera die zichtbaar aanwezig is. Alle camera’s zijn zowel water als vandaal bestendig. Voor het hele assortiment komen wij graag bij u langs om de voor- en nadelen van alle camera’s door te nemen.

Partner

Meer informatie over onze partner? Bekijk de site hieronder!

Contacteer ons voor
meer info!

Heeft u verdere vragen of interesse? U kunt ons direct bereiken via de chat!

Bel of Whatsapp op 0165 571 450

Mail naar info@ict-service.nl.

Of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Afbeeldingen van deze pagina verkregen van bron: www.bewakingscamera.nl

Abonneer op onze nieuwsbrief.

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang een melding wanneer er een update is!