Cyber Security..

Wat wij voor u kunnen betekenen..

2FA

Kleine investering, grootte impact!

Awareness

Train uw werknemers.

Beveiliging

Firewall, Netwerk & devices.

Back-up

Voorkomen van gegevens verlies.

2-Factor Authenticatie

Hackers!

Hackers proberen 24/7 om uw IT omgeving binnen te dringen. Om de hackers het zo moeilijk mogelijk te maken gebruiken we complexe inlognamen en wachtwoorden. Tevergeefs is dat vaak niet genoeg. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat 90 % van alle hacks voorkomen kan worden door 2FA toe te passen. Wij adviseren u daarom 2FA ook toe te passen binnen uw eigen werkomgeving. Dit kan al vanaf €3,- per medewerker per maand!

DUO Security

Onze partner op het gebied van professionele Cybersecurity oplossingen is DUO Security. DUO realiseert software die voor uw medewerkers gemakkelijk te integreren is in hun huidige processen. Zo voegen we geen tijdrovende inlogmethoden toe, één druk op de knop en u bent ingelogd!

Firewall & Netwerk

Een eigen server op locatie of werkt u volledig in de Cloud? Hoe dan ook, uw bedrijfsnetwerk dient beveiligd te worden tegen externen factoren. Om dit te realiseren is een Firewall van belang. Door middel van de Firewall worden inkomende verzoeken gecontroleerd en waar nodig geblokkeerd. Zo is uw netwerk beschermd tegen de buitenwereld.

Echter dient uw netwerk niet alleen beveiligd te worden tegen de buitenwereld. Ook uw interne netwerk kunnen we beveiligen. Dit doen we bijv. door uw netwerk in blokken op te delen. Cruciale bedrijfsapplicaties moeten namelijk niet toegankelijk zijn vanaf uw Gast WiFi.

Apparaten

Iedere werknemer binnen uw organisatie heeft wel een PC, laptop, tablet of smartphone van de zaak. E-mail wordt gelezen, bestanden worden bekeken etc. Vaak maken de apparaten daarnaast gebruik van het netwerk of WiFi binnen uw bedrijf. Mocht een apparaat niet voldoende beveiligd zijn kan het geïnfecteerd worden door een virus. Dit apparaat maakt vervolgens connectie met uw bedrijfsnetwerk en infecteert het gehele netwerk. Voorkom dit door monitoring en preventieve acties, onze specialisten vertellen u graag meer.

Beveiliging

Awareness

Let op!

Uw medewerkers zijn het grootste beveiligingsrisico binnen uw bedrijfsomgeving. Één klik op een verkeerde link en uw netwerk heeft een virus. Daarom is het van belang om uw medewerkers regelmatig bewust te maken van de gevaren. Dit kan bijvoorbeeld door Awareness trainingen of korte internet cursussen.

Try out

Naast uw medewerkers te trainen kunt u ze op de proef stellen. We verspreiden een "Fake" mailtje met daarin een link. Deze link bevat een nepvirus, op het moment van klikken krijgt de gebruiker een internet pagina te zien met uitleg over wat er zojuist gebeurd is. Gevolg hiervan is dat uw medewerkers voortaan twee keer kijken voordat een link geselecteerd wordt.

Cruciaal

Binnen uw bedrijf wordt gebruik gemaakt van cruciale documenten. Bij verlies kan dat fataal zijn voor de organisatie. Om dit te voorkomen dienen dagelijks back-ups te worden gemaakt. Bij eventueel per ongeluk verwijderen of overschrijven van een document kan deze zo gemakkelijk teruggeplaatst worden. Weet u hoe vaak een back-up van uw omgeving wordt gemaakt? Graag hulp of informatie, onze specialisten vertellen graag meer.

Aanvallen

Gehackt worden is ondanks 2FA, een Firewall, Netwerkbeveiliging of Awareness training niet onmogelijk. Daarom is het belangrijk om een Back-up te hebben van de gehele werkomgeving. Naast een reguliere Back-up over het netwerk adviseren wij om ook back-ups te maken op een losse HDD. Zo bent u bij een Ransomware aanval ook safe!

Back-up

Schroom je niet!

Telefoon & WhatsApp

+31 165 571 450

E-Mail

info@ict-service.nl