Telefonie

Click-to-call

Met de moderne VoIP telefonie software van 3CX is nummers draaien verleden tijd. Door middel van de gebruiksvriendelijke interface kunt u telefoonnummers direct aanklikken om deze te bellen.

Sla uw contacten op in één centrale lijst waardoor deze direct beschikbaar zijn voor uw hele bedrijf. Daarnaast heeft u ook nog een eigen persoonlijke contactenlijst!

Smartphone app

3CX komt met een gratis mobiele applicatie voor zowel IOS als Android. Met de mobiele app kunt u ook via uw smartphone met het zakelijke nummer bellen. Dit zonder extra kosten of simkaart!

De centrale contactenlijst van uw bedrijf wordt real-time gesynchroniseerd zodat deze contacten ook direct beschikbaar zijn via de 3CX app op uw smartphone.

Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten en collega’s! En wilt u juist even niet bereikbaar zijn? Dan zet u uw status op ‘Niet Storen’!

Eenvoudig video bellen

De 3CX software bevat ook de mogelijkheid om web meetings te organiseren. Nodig eenvoudig mensen uit door middel van een mailtje of link. Deze personen kunnen de web meeting joinen door de link te openen. Ze hoeven geen account aan te maken. Super makkelijk dus!

Daarnaast zijn alle functies die u nodig heeft inbegrepen. Denk aan scherm en bestanden delen, chatten, polls etc.

Groot tot klein

De software is flexibel. Zo kunnen alle bedrijven ermee uit de voeten. Daarnaast zijn er talloze functies die de telefonie binnen uw bedrijf naar een nieuw niveau tillen!

3CX kan zowel on-premise als in de Cloud voor u worden geïnstalleerd. Heeft u vragen betreft de voor- of juist nadelen? Neem dan contact met ons op!

Overstappen naar VoIP

Kennismaking

Wij komen bij u op locatie om kennis te maken. We bespreken uw wensen en eventuele problemen.

Huidige situatie

Na de kennismaking inventariseren we uw huidige situatie en brengen deze in kaart.

Plan/Advies

Nu we uw huidige situatie voor ogen hebben schrijven wij een plan/advies. Deze leggen wij u voor.

Programmeren/Verhuizen

Na akkoord beginnen wij met het programmeren van uw telefooncentrale en we verhuizen uw nummers.

Overschakelen

Uw nieuwe telefooncentrale is klaar, de nummers zijn over verhuisd en de toestellen staan klaar. We gaan overschakelen! Dat gebeurd natuurlijk naadloos en zonder downtime.

Beheren

Na de overschakeling beheren wij graag uw centrale. Wij verzorgen uw updates, backups en vervullen uw verzoeken!

Partner

Meer informatie over 3CX?

Abonneer op onze nieuwsbrief.

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang een melding wanneer er een update is!